PORTFOLIO

Staedion | Den Haag

In opdracht van Staedion, een woningcorporatie in de regio Den Haag, hebben wij het bedrijfsrestaurant interieur een nieuwe uitstraling gegeven met een ontwerp en maatwerk van TWO-O. Er is gebruik gemaakt van herinzet en upcycling van bestaand meubilair en er is een no-waste policy toegepast door middel van het recyclen van hout. 

Het interieurconcept geeft het bedrijfsrestaurant een warme en natuurlijke uitstraling, met warm licht en verschillende soorten houten elementen. Het nieuwe interieur is in lijn de missie van Steadion ontworpen ‘samen thuis’.  We hebben de ruimte opnieuw ingericht met tafels van gerecycled hout en tafelpoten, circulaire meubels, pilaren van gerecycled hout en verrijdbare divider kasten van staal en hout. De mix van hout, van onder andere hergebruikt underlayment, fins vuren en berken multiplex geeft een uniek one-of-a-kind restaurant interieur. De LED bulb hanglampen creëren een warm en levendige sfeer en nodigen het team van Staedion uit tot verbinden en op te laden.

We hebben voor de productie van het restaurant interieur onze kennis van ontwerp en materiaal kunnen inzetten. Het ontwerp hebben we vervolgens geproduceerd met moderne ambacht  ondersteund door moderne technologie, zoals onze geavanceerde laser-, 5-assige cnc, en zaagmachine. Vervolgens afgewerkt en geïnstalleerd op efficiënte wijze met oog voor detail. 

Bedrijf

Staedion

Wat

bedrijfsrestaurant interieur

Uitdaging

ontwerpen en maken van circulair interieur

Website www.steadion.nl

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam