PORTFOLIO

TQ | Amsterdam

TQ bouwt en faciliteert kantoorruimtes voor snelgroeiende technische bedrijven en talent. TWO-O heeft de werkomgeving van TQ geoptimaliseerd door meubels op maat te maken die aansluiten op de vormgeving van het gebouw. De TQ-community heeft een nieuwe plek waar ze elke dag kunnen werken, leren en verbinden. In samenwerking met de architecten van Studio Appelo hebben we voor hun tweede locatie in Amsterdam Zuid kantoormeubels geproduceerd en geïnstalleerd.

De club & lobby van TQ in het Tripolis gebouw is een plek om elkaar te ontmoeten en op uitnodiging te kunnen flexwerken. Om dit te ondersteunen hebben we de ontwerpen van Studio Appelo gemaakt waaronder flexwerktafels met bijpassende zitjes, een receptiebalie en ontvangst bank bij de entree waarin efficiënte materialen zijn gebruikt zoals berken multiplex en staal. 

Als snelgroeiend ontwerp- en productiebedrijf werken wij gedurende het hele creatieve proces samen met onze klanten om tot duurzame oplossingen te komen. Onze passie ligt in constructie, uitstraling en gebruikerservaring, welke gerealiseerd met gepassioneerd vakmanschap en ondersteund door moderne technologie. TQ bouwt ruimtes voor snelgroeiende tech bedrijven en talent. Deze samenwerking past dan ook goed in het verlengde van TWO-O’s visie op moderne ambacht. 

Bij TWO-O omarmen we modern vakmanschap en maken we op een authentieke manier interieurontwerp en projecten – van ontwerp tot productie met hout en metaal. We doen het graag net even anders. Wij ontwerpen en creëren interieurs en totaalconcepten die verder gaan dan het fysieke en het esthetische. Met ons team van professionals maken we het klantconcept waar. Gespecialiseerd in vakmanschap en ondersteund door moderne technologie ontwerpen en produceren wij in onze geavanceerde, volledig uitgeruste werkplaats in Amsterdam.

Wilt u meer lezen over onze projecten en de merken waarmee we hebben samengewerkt of wilt u meer weten over onze disciplines en mogelijkheden van onze volledig uitgeruste werkplaats?  Bekijk dan ons portfolio, lees over de mogelijkheden, of neem direct contact met ons op.

Productie en installatie door TWO-O In opdracht van Studio Appelo voor TQ. Amsterdam, 2019

Bedrijf

TQ

Wat

Kantoormeubels

Uitdaging

Het creëren van een optimale werkomgeving voor snelgroeiende technologiebedrijven

Website www.tq.co

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam