PORTFOLIO

The Student Hotel | Amsterdam

Interieur refit van de 13e en hoogste verdieping, een nieuwe ruimte in het hotel bestemd voor co-working.

The Student Hotel Collab Amsterdam City is gelegen aan de Knowledge Mile, een bruisend centrum van innovatie, creativiteit en ondernemerschap. Hun unieke gemeenschappelijke werkruimte loopt van de begane grond helemaal tot aan hun nieuwe torenhoge ruimtes op de 13e verdieping. Heel erg dichtbij bars, restaurants en de grachtengordel van de stad.

Het adembenemende uitzicht over de stad in combinatie met de opvallend vormgegeven binnenruimte is genoeg om zelfs de meest nauwgezette mensen te behagen. Kleurrijke stedelijke studentenwoningen staan bekend om hun frisse interieurs en gedurfde kleurstellingen. Van de studenten die er wonen tot weekendreizigers, collega’s, koffiedrinkers en iedereen daartussenin, was het onze uitdaging om een ruimte te creëren waar ze kunnen werken en samenwerken, maar die ook fungeert als een plek van comfort.

Duurzaamheid was een vitaal onderdeel van bijna elk project bij TWO-O, omdat het een hotel is voor de volgende generatie vonden we het belangrijk om zoveel mogelijk onderdelen te maken van hergebruikt hout. De grootste uitdaging voor ons was het transport van de lockerkasten via de kleine lift naar de verdieping. Ook de sloten van de locker bleken een strijd te zijn. We moesten extra voorzichtig zijn bij het bouwen ervan en ervoor zorgen dat de precisie perfect was. Als dat niet het geval was, zou het slot gewoon niet werken.

De belangrijkste op maat gemaakte onderdelen voor dit project:

Kast bij de ingang
Kussens voor loungeruimtes
Akoestische panelen
Kasten en lockers
Aangepaste kasten
Oude toiletten gerenoveerd een telefooncel
Wastafel in de badkamer

The Student Hotel:
The Student Hotel is gebaseerd op de sterke overtuiging dat studenten beter verdienen. Ze hadden niet alleen behoefte aan onderdak, maar ook aan een inspirerende ruimte om hun doel te verkennen, hun potentieel te realiseren en de wereld te veranderen.

Bedrijf

The Student Hotel

Wat

Interieur studentenhuisvesting

Uitdaging

Een ruimte creëren waar studenten kunnen werken en samenwerken, maar ook als een plek van troost fungeren.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam