PORTFOLIO

Dott | Amsterdam

Voor het nieuwe kantoor van e-step tech scale-up Dott, gevestigd in Amsterdam Zuid hebben wij onlangs de multifunctionele kantoorinrichting en ruimte gerealiseerd. Op basis van het ontwerp van Studio Appelo en met behulp modern vakmanschap hebben wij in korte tijd een zeer functionele kantoorinrichting geproduceerd en geïnstalleerd voor deze snelgroeiende scale-up.

In het Tripolis gebouw zijn sinds afgelopen maand een aantal nieuwe bedrijven gevestigd. Waaronder Dott, het bedrijf wat zich richt op de verbetering van het stadse leven in Europa. Om het kantoor in lijn met de visie van het bedrijf in te richten zijn we te werk gegaan met omgevingsbewuste materialen tijdens de interieurbouw. Het speciaal ontworpen interieur concept van Studio Appelo leent zich daar perfect voor. 

Voor Dott hebben we een modern, duurzaam en functionele kantoorinrichting binnen korte tijd gerealiseerd. Daardoor hebben we onze moderne werkwijze weer optimaal kunnen inzetten. Het interieur bevat o.a. handige ‘phone booths’ om in te bellen en te werken, ‘researchs labs’ waar het team van Dott de producten ontwikkeld, een ruime open keuken om te connecten en een vergader/lunch tafel die verrijdbaar is op dezelfde wielen als die van de e-steps. De grastegels zorgen voor een duurzaam en groen karakter binnen dit speelse kantoorinterieur. 

Voor dit ontwerp hebben we gewerkt met duurzame materialen zoals grenen multiplex en staal. Binnen dit project hebben we onze kracht op het gebied van  technisch tekenen, project management, productie en installatie kunnen laten zien. De productie hebben we kunnen verwezenlijken met onze efficiënte en duurzame aanpak met ondersteuning van moderne technologie , waaronder de 5-assige cnc machine. Daarnaast was communicatie key tijdens het korte productieproces. 

Dott

Dott is een e-step scale-up met als missie het stadse leven in Europa te verbeteren. Met hun internationale team zijn het experts op het gebied van gedeelde mobiliteit, de nieuwste technologie en het opzetten van succesvolle partnerschappen met lokale overheden. Sinds september 2019 hebben zij een kantoor in Amsterdam Zuid. 

www.ridedott.com

Studio Appelo 

Studio Appelo is een in Amsterdam gevestigde studio gespecialiseerd in architectuur, landschap en interieur. Hun ontwerpen begeleiden de gebruiker op een zachte manier door allerlei omgevingen .Zij waarderen de gegeven context en creëren ruimte in plaats van deze af te bakenen. In nauwe samenwerking met hun klanten, fabrikanten en leveranciers ontwerpen ze voor innovatie, intimiteit en interactie.

www.studioappelo.nl

Bedrijf

Dott

Wat

Interieurbouw kantoorinrichting

Uitdaging

Binnen kort tijdsbestek multifunctioneel kantoorinrichting realiseren

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam