PORTFOLIO

POKÉ PERFECT | Utrecht

Poké Perfect

Poké Perfect is een restaurant formule die inspeelt op de nieuwste foodtrend en de manier waarop klanten tegenwoordig bediend willen worden.

De Poké bowl is naar Nederland gekomen en is een van de nieuwste foodtrends. De bowl draait om verse vis, rijst en groente, zoals traditioneel in de Hawaïaanse keuken. Door onze ervaring weten we dat horeca allang niet meer alleen om het eten of drinken draait. Het oog wil ook wat. Bij gerechten die zo dichtbij de natuur staan als een Poké  Bowl hoort een interieur dat dit uitstraalt.

Fris interieur

Poké Perfect laat haar signatuur graag zien en dat zie je terug in de details van het restaurant. Zo is de bar van lavasteen gemaakt en wordt je omgeven door natuurlijke elementen en rustige tinten. Deze duurzame materialen geven de locatie een duurzaam karakter. De grote touwen wand springt in het oog evenals de grote bar. De restaurants zijn zo ontworpen dat klant er snel geholpen kan worden en even kan zitten. Daarnaast speelt Poké Perfect in op het thuisbezorgen van eten en kunnen de fietsers van Deliveroo makkelijk bestellingen ophalen.

Poké Perfect is een snelgroeiend concept waarbij wij als partner continue de uitdaging aangaan om op unieke locaties een mooi restaurant te bouwen. Heb je ook een unieke uitdaging? Laat het ons weten.

BEDRIJF

Poké Perfect

WAT

Totale winkel inrichting. Met een combinatie van hout, lavasteen en natuurlijke elementen

UITDAGING

Maatwerk in oude panden

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam