PORTFOLIO

POKÉ PERFECT | A’dam

De Nieuwendijk in Amsterdam is een stuk gezelliger en gezonder geworden met de toevoeging van het nieuwe Poké Perfect restaurant! Het succes van de Hawaiiaanse bowl is zo groot dat dit alweer het vierde restaurant is wat Poké Perfect in korte tijd heeft geopend. Met het hele team hebben we hard gewerkt om ook van deze locatie weer een prachtig restaurant te maken. 

Een reactie van Quinta Witzel [mede eigenaar van Poké Perfect]
”Vakmanschap en teamwork hebben gezorgd voor een prachtige en kwalitatieve uitstraling, waar we nog jaren plezier van zullen hebben”

WAT IS POKÉ PERFECT?

Voor wie nog nooit heeft gegeten bij Poké Perfect, je kunt bij iedere Poké spot je eigen Hawaiiaanse bowl samenstellen. Je stelt gemakkelijk je eigen gezonde maaltijd met rauwe vis samen en kiest je favoriete topping. Ben je niet zo goed in kiezen, dan neem je gewoon een signature bowl. Ieder restaurant geeft je een oase van Hawaiiaanse stijl met veel groen tinten en echte materialen. Poké Perfect is een restaurant formule die inspeelt op de nieuwste foodtrend en de manier waarop klanten tegenwoordig bediend willen worden.

UITDAGING

Aan de Nieuwendijk in het oude centrum van Amsterdam staan de oudste monumentale panden van de stad. Dat betekent dat bepaalde elementen in de deze panden niet zomaar veranderd mogen worden. De architecten van TRNSFRM hebben hier in het ontwerp proces rekening mee gehouden waardoor de prachtige houten balken in de muur en het plafond nog steeds zichtbaar zijn. Uiteindelijk heeft het voor een perfecte match gezorgd met de groene uitstraling van de meubels en elementen die we op maat hebben gemaakt. Het geheel past hierdoor goed bij elkaar. Een andere uitdaging was de donkere ruimte achterin het restaurant waar geen daglicht komt. Dit lichtplan is uiteindelijk opgelost doordat er is gekozen voor een LED bron die natuurlijk daglicht verspreid en zich aanpast naarmate de dag vordert en het licht buiten verandert.

DETAILS

Een opvallend detail en eye-catcher in het achterste gedeelte van het restaurant is de centrale lange eettafel die opgebouwd is uit een massieve Mahonie boomstronk. Daarnaast hebben ook in dit restaurant de gebruikelijke touwen wand en groene planten wand weer een plek gekregen.

POKÉ PERFECT NIEUWENDIJK

Poké Perfect omarmd natuurlijke stijl van Hawaii en dat zie je terug in de details van alle restaurants. Voor ons was dit project weer een mooie uitdaging om te laten zien dat we alle interieur wensen tot werkelijkheid kunnen maken.

We hebben met veel plezier gewerkt aan het nieuwste pareltje van Poké Perfect en hopen dat je zelf ook eens een kijkje gaat nemen!

Bedrijf

Poké Perfect

Wat

Totale winkel inrichting. Met een combinatie van hout, lavasteen en natuurlijke elementen

Uitdaging

Maatwerk in een oud Amsterdams monumentaal pand

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam