PORTFOLIO

Pernod Ricard

Pernod Ricard

Met welke marketingproducten bereik je de nieuwe en nog jonge generatie whisky drinkers? Dit was de hamvraag van Pernod Ricard. Zij zitten achter een groot aantal bekende whisky’s, wijnen, wodka’s en rum merken zoals Jameson en Chivas Regal, Havana en Absolut Vodka. Samen zijn we een traject aangegaan om bijzondere (houten) marketingproducten te maken om een jonger publiek aan te spreken.

Uniek

Pernod Ricard vroeg ons om een nieuw soort whisky glas te ontwerpen met daarin glas en eikenhout verwerkt. In korte tijd hebben we het ontwerp, samples en de uiteindelijk productie van 20.000 stuks gerealiseerd. Door de hechte banden met onze leveranciers, ontwerpers en logistieke partners hebben we dit mogelijk gemaakt.

Displays

Bij drankmerken draait veel om merkbeleving. Whisky wordt gerijpt op eikenhout en daarom is hout een belangrijk materiaal in uitingen van whisky merken. Zo hebben we voor verschillende merken van Pernod Ricard unieke houten displays gemaakt. Van biervilthouders tot complete drankkasten voor slijterijen.  Wij denken graag met je mee over hoe wij jullie merkbeleving nog beter kunnen laten zien aan de klant.  Het kan 1 product zijn maar ook zoals met Pernod Ricard een heel traject.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BEDRIJF

Pernod Ricard Nederland

Wat

Displays en unieke brand premiums

Uitdaging

Van oude barrels strikjes maken of een uniek whisky brand book van hout. Voor de merken van Pernod Ricard is niets te gek.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam