PORTFOLIO

Noah Worldwide

Op maat gemaakt

Op verzoek van het merkadviesbureau Noah Worldwide heeft TWO-O op maat gemaakte houten displays technisch uitgewerkt en geproduceerd. De displays zijn gemaakt voor de wereldwijde beurs presentatie van het exclusieve audiomerk Xilica, dat wordt vertegenwoordigd door Interstate Audio.

De duurzame displays worden wereldwijd getoond op toonaangevende beurzen, voor het eerst waren ze te zien in RAI Amsterdam tijdens ISE 2019. We hebben in korte tijd displays en een welkomstbalie uitgedacht en geproduceerd. De presentatie, met ontwerp van Noah Worldwide, heeft zijn kracht in de communicatie, met integratie van technologie en daarmee impact en effectief ruimtegebruik.

Het vloeroppervlak van ISE biedt ruimte aan meer dan 1.300 van ‘s werelds grootste AV-fabrikanten en dienstverleners, daarbij wonen honderden industrie-experts de beurs bij.  ISE staat bekend om het indrukwekkende kaliber van de tentoongestelde systemen. Creativiteit en toewijding worden elk jaar geïnvesteerd door de exposanten, waardoor de tentoonstellingshal bruist van de opwinding met de innoverende beurs stands.

Noah Worldwide

Is een wereldwijd merkadviesbureau dat verreikende, creatieve marketinginzichten levert, met vestigingen in Londen, New York en Dubai met klantenactiviteiten in drie verschillende sectoren: horeca, luxe consumptiegoederen en technologie.

Interstate Audio

Interstate Audio BV is een Nederlands distributiebedrijf dat in het begin van de jaren negentig is opgericht als een importdivisie van Audio Amsterdam en dat onder andere het exclusieve audiomerk Xilica vertegenwoordigt.

 

Bedrijf

Noah Worldwide

Wat

Beurs displays

Uitdaging

Productie op maat gemaakte beurs displays

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam