PORTFOLIO

Karaat | Amsterdam

Karaat is de nieuwste aanwinst in de Houthavens van Amsterdam. Het is een restaurant & bar, bakkerij en brasserie – de plaats om te connecten of te disconnecten – met een uniek interieur. Speciaal voor deze horecagelegenheid hebben wij de eyecatchers van het interieur op maat gemaakt. De one-of-a-kind ontwerpen met unieke vormen en materialen daagden ons uit toe te werken naar een volgend niveau van moderne vakmanschap. Onlangs (april 2020) is Karaat geselecteerd voor de Restaurant & Bar Design Awards 2020!

TWO-O heeft in korte tijd de productie en installatie gerealiseerd van o.a. barren en meubels in het restaurant & bar établissement. De unieke vormen met uitdagende materialen van het interieurconcept (bureau Binnenbrand), spraken ons aan en daagde ons uit in onze moderne werkwijze. Het interieur straalt evenwicht en eenheid uit en toont echte eyecatchers met zijn stalen constructies, massief eiken- en marmeren meubels en barren ingelegd met messing.

Het ontwerp met een uitdagend design heeft ons tot het uiterste gedreven en levert vervolgens een prachtig resultaat op. Voor de productie hebben onze specialiteiten zoals hout- en metaalbewerking optimaal gebruik kunnen maken, ondersteund door moderne technologie zoals onze cnc-machine en dit alles vanuit onze werkplaats in Amsterdam. Ook de installatie van alle door ons geproduceerde onderdelen zoals barren met verbrand hout en marmer, stalen frames met neon verlichting, glazenframes en tafels hebben wij voor onze rekening genomen.

Karaat 3D Virtual Experience

Klik op de afbeelding om naar de tour te gaan gemaakt door 3D Virtual Experience:

Virtuele tour

www.3dvirtualexperience.nl/karaat/

Over Karaat

Karaat is een restaurant & bar, bakkerij en brasserie gelegen in de Amsterdamse Houthavens.  Een plek om verbinding of om even te disconnecten, voor werk of vrije tijd, nieuwe ervaringen of routine. Karaat Amsterdam draagt bij aan het buurtgevoel met haar goede service en veelzijdige mogelijkheden.

https://karaatamsterdam.nl

Frame

Het gebouw waarin Karaat is gevestigd is ontworpen door Van Dongen-Koschuch Architecten en ontwikkeld door Synchroon. FRAME wordt een iconisch gezicht op de Nieuwe Houthavens van Amsterdam. Met honderden gouden tegels van Koninklijke Tiggelaar is het bijna alsof Karaat zich hier al zou vestigen.

Binnenbrand

Vertaalt de merkidentiteit van een concept plan naar een 3D-omgeving ontwerp. Zij zijn gespecialiseerd in architectuur, interieurontwerp en merkidentiteit.

www.binnenbrand.nl

Fotografie

Kubilay Altintas: www.kubilayaltintas.com

Bedrijf

Karaat

Wat

Horeca interieur bar(ren) en meubels met daarin materialen als staal, hout, messing en marmer verwerkt

Uitdaging

Het produceren van unieke ontwerpen met uitdagende materialen

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam