PORTFOLIO

Jutter Speijs | Amsterdam

Jutter Speijs klopte bij ons aan met hun innovatieve concept. Het concept bestaat uit een onbemande shop met eten en drinken die 24 uur per dag open is in de lobby van een hotel. Jutter Speijs vroeg ons of wij het ontwerp en inbouw voor deze winkel in het NH Amsterdam Schiphol Airport Hotel op ons konden nemen. Vanaf het eerste moment waren we enthousiast omdat we nou eenmaal van vernieuwing houden. Perfecte redenen om samen te werken!

Het concept

In veel hotels is het mogelijk om producten te kopen uit een automaat. Niet aantrekkelijk en weinig diversiteit. Jutter Speijs speelt in op een groeiende behoefte van de klant naar kwaliteitsproducten en speelt hierop in met hun foodmarket.  

De oplossing

Zowel de automaat in de lobby als de minibar in de kamer wordt vervangen door de foodmarket van Jutter Speijs. Ze bieden in de shop producten aan van lokale makers die luxer zijn dan het huidige en standaard aanbod. Daarnaast worden producten op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Dit is onze expertise! Samen met Jutter Speijs hebben we een winkel ontworpen die aantrekkelijk is en laagdrempelig. Door gebruik van eikenhout en extra aandacht voor de afwerking is het gelukt om een premium food market winkel te bouwen die past in elk hotel. In het komende periode zullen we voor Jutter Speijs nog meer food markets in verschillende hotels verspreid door Nederland gaan ontwerpen, bouwen en installeren.

Bedrijf

Jutter Speijs

Wat

Foodmarket voor hotel lobby

Uitdaging

Interieur op maat per hotel

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam