PORTFOLIO

Jacketz | Utrecht

Jacketz heeft haar eerste restaurant in Utrecht geopend, TWO-O ontwierp en realiseerde het interieurconcept. TWO-O heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de presentatie van deze nieuwe en vierde locatie van het restaurant. De samenwerking is tot stand gekomen door een gedeelde passie voor vakmanschap.

Passie voor ambacht

Voor de nieuwe locatie van restaurant Jacketz in Utrecht heeft TWO-O het nieuwe interieurconcept ontworpen en met behulp van moderne ambacht verwezenlijkt. De samenwerking  kwam tot stand door de gezamenlijke passie voor ambacht. 

Wij zijn rebellen. Letterlijk buitengewoon. We maken ontwerpen op maat zoals dat vroeger gebeurde: met hout, metaal en andere materialen. Wij houden niet van massaproductie en daarom zijn al onze producten met de hand gemaakt, zodat onze liefde voor deze materialen te zien is.

Wat we ontwerpen en creëren is bijna eindeloos. We experimenteren met alles wat grondstoffen te bieden hebben.  Of het nu hout, staal, of glas is voor ons maakt het niet uit. We gebruiken moderne technologie en combineren dit met goed oud vakmanschap.

Binnen het vernieuwende interieur van Jacketz hebben we onze verschillende specialisaties samen laten komen, waarin het gebruik van ruwe duurzame materialen als hout en staal centraal staan. Van tekentafel tot realisatie door middel van puur vakmanschap en passie voor schoonheid hebben we een full service verleend op het gebied van interieurontwerp en bouw.  Omdat TWO-O duurzaamheid belangrijk vindt is dit doorgevoerd in materiaalgebruik, werkwijze en zijn bestaande elementen hergebruikt. 

We ontwerpen, we maken, we installeren

Voor dit project hebben we onze expertises gebundeld.  We hebben het interieurconcept ontworpen en in onze werkplaats in Amsterdam met onze handen en met behulp van moderne technologie geproduceerd. Met onder andere hulp van bijvoorbeeld onze laser– en CNC-machine. Vervolgens hebben het geheel geïnstalleerd en afgewerkt op locatie.  Met ons complete team bestaande uit designers, stylisten, meubelmakers en bouwers.

Jacketz

Bij restaurant Jacketz, de eerste en enige hedendaagse baked potato shop, krijgen gasten een gepersonaliseerd gecreëerd kunstwerk, wat lekker en gezond is . Gezonde gepofte aardappels met de heerlijke vullingen. Jacketz is gevestigd in Amsterdam centrum, Amsterdam West en Utrecht centrum.

Bedrijf

Jacketz

Wat

Interieur

Uitdaging

Volledig interieur concept van design, productie tot realisatie op locatie

Website Jacketz

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam