PORTFOLIO

Feadship Superjacht | Amsterdam

Jacht meubilair op maat

Voor het Broadwater Jacht gebouwd in Amsterdam door Feadship hebben wij op maat gemaakt meubilair ontworpen en gebouwd in lijn met het concept van de getalenteerde jachtontwerper Adam Voorhees. Het ontwerp is perfect afgestemd op het luxueuze jacht en haar gasten. Het Broadwater jacht heeft een uitgebreide verbouwing ondergaan met een vernieuwd design, waarbij kwaliteit en charter mogelijkheden centraal staan. 

Het team van Broadwater heeft met deze refit wederom indruk gemaakt op de eigenaar en wij zijn trots dat we met dit jachtmeubilair op maat een bijdrage hebben geleverd hieraan. Het strakke, elegante ontwerp van de meubels vol natuurlijke rondingen, hadden per stuk uitdagingen die onze skills tot het uiterste dreven. Maar wederom hebben we onze kennis van materiaal en technieken vergroot. Met als resultaat een high-end luxe jachtmeubels.

Voor het Broadwater jacht zijn de volgende meubels gemaakt:

  • 2 modulaire strandtafels met een inklapbaar stalen frame en bladen van Iroko hout
  • 1 dressoir kast voor in de fitness ruimte gemaakt van Iroko hout
  • 1 boot opstap steiger trap vervaardigd uit massief Iroko hout

We hebben alle facetten van onze technieken kunnen gebruiken. We hebben onze 3D tekentalenten en moderne machines weer tot het uiterste gedreven. Daarna met oog voor detail met de hand afgewerkt. Van houtgravure, uitgefreesde rondingen en unieke massieve houtverbindingen die in de meubelstukken zijn verwerkt. 

Van 3D schetsen tot technisch tekenwerk, alle ontworpen elementen hebben we met de hand en machines vervaardigd in onze geavanceerde werkplaats in Amsterdam met ons multidisciplinaire team van professionele vakmannen en -vrouwen. We waren in staat maatwerk te leveren dat we vervolgens met zorg en aandacht op locatie hebben geïnstalleerd. Het resultaat waren meubelstukken vol passie voor modern vakmanschap en liefde voor natuurlijke materialen.

Feadship Broadwater Jacht
www.feadship.nl
Dit topjacht, gebouwd door luxe jachtbouwer Feadship in Amsterdam, waar minutieus werk en creativiteit zijn gecombineerd om dit drijvende heiligdom te creëren met slaapgelegenheid voor maximaal 14 gasten.

Foto’s door TWO-O en Onne van der Wal

Bedrijf

Feadship Broadwater Jacht

Wat

Op maat gemaakte meubels

Uitdaging

Unieke 5-assig gefreesde meubels met een pen-gat verbinding uit massief Iroko hout

Website www.feadship.nl

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam