PORTFOLIO

Impraise | Amsterdam

TWO-O heeft een uniek kantoorinterieur geproduceerd en geïnstalleerd. De bijna ‘plug & play’ ruimtes met warme en natuurlijke sfeer ademen een authentiek gevoel. De visie van het bedrijf Impraise ‘people and growth’ weerspiegelt zich in het ontwerp van D/Dock en onze uitvoering. D/Dock heeft hier de FRAME design award mee gewonnen voor ‘best small office design of the year 2019’!

Voor dit grootschalige kantoorinterieur project hebben wij binnen het concept van design community D/DOCK de productie van maatwerkmeubilair gerealiseerd met modern vakmanschap en liefde voor natuurlijke materialen. Binnen deze opdracht met subtiele kantooroplossingen vielen ‘train seats’, tafels, banken, lounge-ruimtes, keukens, kasten en schermen die verschillende ruimtes indelen. Grotendeels zijn de meubels geproduceerd van multiplex en vervolgens gelakt en gestoffeerd binnen het unieke kleurenpalet. We hebben alles op locatie geïnstalleerd en hiermee een mooie full-service verleend.

D/DOCK

D/DOCK is een ruimtelijke en conceptuele design community met internationale opzet die eerlijke, mooie en effectieve ruimtes creëert voor een breed scala aan top organisaties.

Impraise

Impraise is een jong technologiebedrijf dat zich toelegt op het versterken van Human Resources Management. Zij hebben het People Enablement Platform gebouwd, waar medewerkers een cultuur van feedback en kennisdeling binnen hun organisatie kunnen creëren.

 

Bedrijf

Impraise

Wat

Productie kantoorinterieur project

Uitdaging

Productie van uniek design concept

FRAME design award

'Best small office space of the year 2019'

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam