PORTFOLIO

Hoogwaardige inloopkast

Hoogwaardige inloopkasten op maat

De woning van dit project is gelegen in de buurt van Rotterdam en is op maat ontworpen en gebouwd door de klant zelf. Hij kocht een stuk grond en bouwde met de hulp van zijn vrouw het huis van hun dromen voor hun gezin.

Het indrukwekkende huis heeft prachtige marmeren elementen, bakstenen muren met stuckstructuur en gigantische glazen ramen. Het was een mooie uitdaging om deze speciale kasten te ontwerpen voor deze ultramoderne villa-achtige woning.

De belangrijkste kasten die voor dit project zijn gemaakt:

  • Inloopkast
  • Opbergkast slaapkamer
  • 3-deurs kast bij ingang

Ons getalenteerde ontwerpteam en onze trouwe makers – waren klaar om iets heel speciaals te leveren en de uitdaging werd snel aangenomen voor dit speciale inloop- en opbergkast project.

En een uitdaging bleek het al snel te zijn. Het installeren van massieve, hoogwaardige glazen deuren op de 1e verdieping niet bepaald makkelijk. We moesten een kleine kraan huren om de immense units op hun plaats te hijsen. Toch zijn we er uiteindelijk gekomen. Maar dit was niet het laatste van onze problemen. Als je te maken hebt met een luxe huishouden als dit, zijn materialen niet goedkoop. De kosten van de kwaliteit van het materiaal dat we gebruikten voor dit project liet geen ruimte over voor fouten. Eén foutje en het was game over. Bovendien was het ontwerp van de klant voor de kastdeuren overwegend van glas, wat betekende dat de zijlatten zo dun mogelijk moesten zijn. Dit bezorgde ons ontwerpteam een grote uitdaging.

Duurzame kwaliteit bouwen is het belangrijkste onderdeel van elk project bij TWO-O, ook bij dit project. In dit project ging het voornamelijk over klasse, kwaliteit en iets maken dat zo hoogwaardig mogelijk was. Elk materiaal dat we gebruikten was van de hoogste kwaliteit, van het glas tot het walnootfineer, tot het gouden HPL en de LED-verlichting met afstandsbediening in de kasten. Maar wauw! Wat een resultaat en fijne ervaring was het om met zulke kwaliteitsmaterialen te werken.

Dit project is onderdeel van ons kastenlabel www.inbouwkasten.com

Wat

Woning interieur maatwerk

Uitdaging

High-end inloopkast & opbergoplossingen

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam