PORTFOLIO

G3 Presents | Amsterdam

G3 Presents

G3 Presents is hofleverancier van tentenkampen op de grootste festivals zoals Tomorrowland, Defqon, Open Air, Pinkpop etc. Speciaal voor G3 Presents hebben we stapelbedden, nachtkastjes, lampen en vloeren ontwikkeld voor festivals. Nog voor het festivalseizoen begon hebben we 6000 stuks ontworpen en gemaakt. Daarmee hebben we laten zien dat we met TWO-O in korte tijd kunnen opschalen en grote producties kunnen verwerken.

A tot Z

Met slechts een paar maanden te gaan voor het festival seizoen moest alles nog gedaan worden. Wij hebben in samenspraak de ontwerpen en samples gemaakt. Vervolgens hebben we de productie, transport, assemblage en deels installatie van zowel de bedden, nachtkastjes, lampen en vloeren verzorgd. Omdat wij in Nederland produceren kunnen we snel een monster/prototype laten zien. Een stap die met een producent in het verre oosten niet mogelijk is in verband met de lange levertijden.

Deadline

Voor dit project was het halen van de deadline het belangrijkste criterium van succes.  We hebben in zeer korte tijd en onder druk het grote project succesvol af weten te ronden.

Ook een strakke deadline? Neem dan nu contact op en dan kijken we samen hoe we jouw deadline kunnen halen.

Bedrijf

G3 Presents

Wat

Interieur voor festival tentenkampen

Uitdaging

6000 interieur items maken voor het festival seizoen. Bedden, lampen, nachtkastjes, spiegels, kledingrekken

Website G3 Presents

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam