PORTFOLIO

FUGA Media | Rotterdam

Voor het FUGA Media kantoor gevestigd in Rotterdam hebben we op maat gemaakte interieur stukken ontworpen en gebouwd in lijn met hun nieuwe urban brand concept. Hun sportieve beelden van freerunners inspireerden ons om iets te creëren met een hoge impact en levendigheid. Het FUGA Mediabureau heeft een dynamische transformatie ondergaan met het vernieuwde designconcept, waarin succes en het behalen van doelen centraal staan. 

Het onafhankelijke performance marketing bureau streeft er met haar nieuwe visuele identiteit naar om grenzen te verleggen en dingen anders te doen. Ons unieke avontuurlijke design vol natuurlijke houtkleuren en nieuwe materialen, heeft ons in het element van ons vak gebracht. Maar we blijven onze kennis van materialen vergroten en onze technieken tot het uiterste drijven. Dit heeft geresulteerd in een strakke set kantoorinrichting en meubilair waar wij en de opdrachtgever trots op zijn.

We hebben alle facetten van onze technieken kunnen gebruiken waarbij we onze 3D tekentalenten en moderne machines weer tot het uiterste hebben gedreven. Daarna met oog voor detail met de hand afgewerkt. Van CNC houtsnijwerk, en belichting, tot grootschalig geprinte semi transparante wandfotografie en 

Van 3D schetsen tot technisch tekenen, alle ontworpen elementen hebben we met de hand en machines vervaardigd in onze geavanceerde werkplaats in Amsterdam met ons multidisciplinair team van professionele vakmannen en -vrouwen. We konden maatwerk leveren dat we vervolgens ter plekke met zorg en aandacht hebben geïnstalleerd. Het resultaat waren meubelstukken vol passie voor modern vakmanschap en liefde voor natuurlijke materialen.

FUGA Media Kantoor:
www.fugamedia.nl
Het performance marketing bureau in Rotterdam, waar ambacht en creativiteit is gebruikt om de oorspronkelijke kantoorruimte om te toveren tot iets dat zowel avontuurlijk als verbluffend is.

Het hoofdinterieur omvatte:

  • 2x wandfoto’s op grote schaal
  • 1x brand banner foto lifesize
  • Aangepaste kantoorverlichting
  • 2x keukens van re-design voorzien
  • Nieuwe bureaus
  • 2x Nieuwe staantafels
  • Stand-up corner meubels op maat
  • Stalen kantoorkast
Bedrijf

FUGA Media

Wat

Verbouwing van het kantoor - voor een nieuwe stedelijke look en feel

Uitdaging

De kantoorruimte ombouwen tot iets dat hun nieuwe merkstyling en stedelijke look weerspiegelt

Website FUGA Media

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam