PORTFOLIO

Forest Flint | Amsterdam

Duurzaam kantoor interieur.

We hebben het interieur ontworpen en gebouwd voor een nieuw advocatenkantoor genaamd Forest Flint gevestigd in Amsterdam. In dit interieur hebben we nieuwe materialen gecombineerd met geupcycled meubilair van Furnify.

Forest Flint is een nieuw advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Ze zijn een diverse groep van zeer ervaren advocaten die van hun werk houden en de sterke overtuiging delen dat iedereen het beste juridische advies verdient. Hun kantoor is gevestigd aan het IJ, recht tegenover het centrum van Amsterdam, in het voormalige havengebied van Amsterdam Noord. Het is een plek die bruist van leven, diversiteit en plezier, in het hart van een metropolitaan gebied in ontwikkeling.

De belangrijkste interieurstukken die voor dit project zijn gemaakt:

  • Opbergkisten voor archief
  • Tafels en stoelen
  • Een selectie van verschillende werkruimten en vergaderzalen

Nadat we de wensen van de klant hadden ontvangen, stelden we een concept moodboard en plan samen, waarna we aan de slag gingen met het maken van plattegronden en 3D-visuals voor de nieuwe ruimte.

Het combineren van geüpcyclede en nieuwe materialen kan lastig zijn. Het doel is om de uitstraling zo consistent mogelijk te houden, maar als je materialen uit verschillende bronnen gebruikt, kunnen ze soms botsen, dus je moet voorzichtig zijn bij het selecteren van materialen.

Duurzaamheid staat centraal bij elk project hier bij TWO-O en dat was bij dit project niet anders. We combineerden nieuwe materialen met geüpcycled meubilair om ervoor te zorgen dat het interieur er modern en hoogwaardig uitzag, terwijl het toch een goede mate van duurzaamheid had. De upcycled meubels zijn geleverd door Furnify. Furnify is een merk dat verder gaat dan alleen het verkopen van een breed scala aan moderne kantoormeubelen. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van design lead kantooroplossingen om te helpen de perfecte werkplek te creëren – niet zomaar flauw kantoormeubilair dat weinig doet voor het milieu.

Bedrijf

Forest Flint

Wat

Kantoor interieur

Uitdaging

Duurzaamheid

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam