PORTFOLIO

Eden Hotel | Amsterdam

In samenwerking met de jonge en innovatieve architecten van APTO hebben we een intieme muziekstudio- en bar ontwerp voor Eden Hotel Amsterdam gerealiseerd. Als onderdeel van het gloednieuwe design van de eclectic hub is een verborgen juweeltje en extravagante hotelervaring in het kloppende hart van Amsterdam gebouwd.

De indrukwekkende ruimte geschikt voor privé evenementen is ontworpen en gemaakt met oog voor detail. Een samensmelting van onfeilbaar slim interieurontwerp en een creatief vakmanschap heeft geleid tot de ultieme muziekstudio ervaring. Een toevluchtsoord voor muziekliefhebbers om te ontsnappen en inspiratie op te doen.

Verborgen in de kelder van Eden Hotel Amsterdam is de muziekstudio uitgerust met allerlei slimme oplossingen. APTO daagde ons uit om elementen te integreren die nog nooit eerder zijn gedaan. Doordacht georganiseerd in ons vakmanschap hebben we de ruimte een herbestemming kunnen geven door het te upcyclen tot een intieme oase. Men kan zich comfortabel onderdompelen in de wereld van muziek.

Van 2D tot 3D technisch ontwerp, tot handgemaakte elementen van de beste zorgvuldig geselecteerde materialen hout, marmer en messing. We hebben optimaal gebruik kunnen maken van onze kennis van materiaalbewerking. Met details in de afwerking als eikenfineer subtiel groen gelakt waardoor de nerven goed tot hun rechts komen, en perfect gefreesd marmer. Het bar ontwerp resulteert in een prachtige op maat gemaakte eyecatcher met geïntegreerde geluidssystemen en een marmeren blad, waarbij de aders doorlopen in het marmer. De ruimte biedt de perfecte omgeving voor intieme optredens. Voorzien van vinylplaten bergende panteries, comfortabele zithoeken en opmaat gemaakte akoestische panelen, die de best mogelijke geluidsomgeving creëren.

Een plek waar de beste muziekstudio’s hun privé-evenementen kunnen organiseren en waar artiesten kunnen opnemen in een privé-opnamestudio.

Geïnteresseerd in muziekstudio interieurs? Check ook even ons werk voor Klassified Music.

Apto architecten

APTO Architecten zijn jonge en innovatieve architecten en ontwikkelaars gevestigd in Amsterdam, Nederland. APTO heeft de missie om de nieuwe generatie van wonen, werken & vrije tijd te creëren en de manier waarop ze die bouwen. Samenwerken met als doel om met het oog op de toekomst te investeren in het verbinden van gebruikers met plaatsen en het vinden van nieuwe manieren van bouwen.

Eden Hotel Amsterdam

Het Eden Hotel Amsterdam is een eclectisch centrum voor toeristen, digitale nomaden en zakelijke gasten: een energieke smeltkroes in het geklopte hart van Amsterdam voor gasten die op zoek zijn naar ervaringen, maar ook die af en toe willen ontsnappen aan de drukte van de stad.

Wij hebben meer ervaring in het creëren van ultieme high-end muziekstudio interieurs maatwerk, lees hier meer over ons project voor Klassified Music.

Bedrijf

Eden Hotel

Wat

Studio en kelderbar Eden Hotel Amsterdam

Uitdaging

Functioneel interieur voor muziekstudio- en bar ontwerp

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam