PORTFOLIO

Burgerme

Burgerme maakt heel veel soorten burgers, met de beste ingrediënten. Een burger op maat. Bij een burger op maat, hoort een interieur op maat van de beste kwaliteit materialen, vervaardigd met de beste kennis van mogelijke technieken in de houtbewerking. Dat dacht Burgerme ook. 

Voor drie Burgerme locaties (Arnhem/Alkmaar/Oss) in Nederland hebben we een maatwerk fast-food interieur geleverd. Iedereen heeft een eigen smaak, dat respecteren ze bij Burgerme, daarom kun je bij hen elke hamburger volledige naar wens aanpassen en uitbreiden. Wij begrijpen dat Burgerme ook een eigen smaak heeft, daarom hebben wij het interieur volledig naar de wensen van Burgerme vervaardigd.  

Samen met Burgerme hebben we het interieurconcept helemaal uitgedacht en getekend. We hebben ons technisch inzicht en kennis van interieurbouw gecombineerd met hun wensen en kennis van hoger segment fast-food restaurants. Dit resulteerde in een perfecte omgeving om een gegrilde burger te eten.  

Met efficiënt ambachtschap en binnen een strak budget hebben we het hoger segment fast-food interieur gerealiseerd. Uiteraard ondersteund door moderne technologie. Onze 5-assige cnc machine kwam goed van pas bij het frezen van de graphics in het MDF, onze kantenband machine wist het interieur naadloos af te werken en onze lasermachine heeft de signings precies kunnen graveren. We hebben ons van ons best tech-hoogwaardige kant kunnen laten zien. De zittingen zijn strak gestoffeerd, met kleurstellingen perfect gestyled in samenspraak met de klant. Wandbekleding is met maatwerk aangebracht en we hebben laten zien waar het HPL van Unilin toe in staat is. De fast-food restaurants konden lekker snel open dankzij onze crafts(wo)men. 

Burgerme

Sinds in 1985 de food-delivery vanuit Amerika naar Nederland kwam overwaaien, is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Met bijna 30 jaar kennis en ervaring in de food delivery is Burgerme is de internationale marktleider die op professionele en internationale schaal individueel vers hamburgers en verse salades bereidt. Bij Burgerme beleef je de ultieme hamburger van de beste kwaliteit. 

Bedrijf

Burgerme

Wat

Restaurant interieur

Uitdaging

Grafische wandpanelen CNC gefreesd en aantrekkelijk interieur in een kleine ruimte

Website www.burgerme.nl

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam