PORTFOLIO

Boersema | Amersfoort

Voor het gloednieuwe kantoor van een installatiebedrijf wat is gevestigd grenzend aan het natuurgebied van het industrieterrein Bloeidaal in Amersfoort, heeft TWO-O een uniek kantoor interieur met ontwerp van D/DOCK geproduceerd en geïnstalleerd.

Het kantoor ontwerp, met de natuurlijke omgeving geïntegreerd in het interieur, omvat een uitgebreide, volledig uitgeruste kantoor keuken met kookeiland gemaakt van hergebruikt hout en een uniek formaat roestvrij stalen topblad. Evenals een drie verdiepingen tellende tribune van hergebruikt hout. Met deze ontwerpen wordt een optimale werkomgeving ondersteund in zowel gebruik als beleving.

De op maat gemaakte eyecatchers zijn met liefde voor natuurlijk duurzaam materiaal en modern vakmanschap vervaardigd in onze werkplaats in Amsterdam, met onze handen en ondersteuning van onze CNC machine.

D/Dock

D/DOCK is een ruimtelijke en conceptuele design community met internationale opzet die eerlijke, mooie en effectieve ruimtes creëert voor een breed scala aan top organisaties.

Bedrijf

Boersema

Wat

Duurzaam kantoorinterieur

Uitdaging

Het produceren van uniek interieur van hergebruikt hout

Website www.bia.nl

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam