PORTFOLIO

Bites We Love | A’dam

Bites We Love verkoopt lekkere notenmixen, vol met natuurlijke ingrediënten en in handige bioplastic portieverpakkingen om onderweg te consumeren. 

TWO-O ontwierp en vervaardigde op maat gemaakte houten displays met behulp van eigen laser, CNC-machine en vakmanschap. De toonbankdisplays en staande displays van populierenhout, zijn handmatig geschuurd en geassembleerd en zijn de perfecte presentatie voor de ultieme klantervaring in lijn met de natuurlijke smakelijke notenmixen van Bites We Love. 

In de loop der jaren heeft TWO-O een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Klanten vertrouwen op TWO-O’s flexibele teamwork en het vermogen om onder druk te werken om producten en interieurs van de hoogste kwaliteit te ontwerpen en te produceren. Dit doen wij door het inzetten van onze verschillende disciplines en technieken zoals productontwerp, graveren, laseren, printen, cnc-freeswerk, staalbewerking, assembleren en installeren. Met ons team van professionals maken we het klantconcept waar. 

Tijdens het creatieve proces werken we samen met onze klanten om tot duurzame oplossingen te komen. De passie van TWO-O ligt in constructie, uitstraling en gebruikerservaring. Bij de projecten, betrekken we een team van vooruitstrevende, vakkundige experts die hun hart en ziel in hun werk steken. 

Wil je graag jouw idee werkelijkheid zien worden? Dan is dit mogelijk bij TWO-O. Met behulp van 3D-programma’s visualiseren we je idee en nemen we je mee in het ontwerp- en maakproces. Kom vooral eens langs of vraag via het formulier een offerte aan.

Bedrijf

Bites We Love

Wat

Houten displays

Uitdaging

Ontwerpen en produceren van houten displays perfect binnen de gewenste klantervaring

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam