PORTFOLIO

A’DAM&Co. | A’dam

A’DAM&Co.

TWO-O heeft uniek maatwerk geleverd voor ADAM&Co. , dit is de membersclub op de 18e verdieping van ADAM Toren voor mensen uit de muziek -en creatieve industrie.

De verdieping ademt een serene sfeer uit met onder andere het houten ‘Tree of life’ ontwerp van TANK. We hebben het gebruik van de bar geoptimaliseerd door de bar te re-stylen met essentiële nieuwe componenten.

Optimalisatie

We hebben de bar voor A’DAM&Co. opnieuw gestyled om het gebruik tijdens de spitsuren te optimaliseren. We hebben essentiële (verplaatsbare) onderdelen ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

Onze ontwerpen van de verlengde koffiehoek, LED verlichte spirits displays, stalen wijnglazen rek en verplaatsbare, multifunctionele cocktail bar componenten van messing optimaliseren het gebruik van de bar van de award-winnende club. De componenten zijn geproduceerd in onze werkplaats in Amsterdam met passie voor modern vakmanschap en met ondersteuning van moderne technologie.

A’DAM Toren

A’DAM is de iconische toren die vele Amsterdammers direct herkennen als onderdeel van de stad. De merknaam A’DAM staat behalve Amsterdam ook voor ‘Amsterdam Dance and Music’, een reflectie van de hoofdhuurders en hun zakelijke betrekkingen: ID&T, Air Events en MassiveMusic. A’DAM heeft een enorme renovatie afgerond en is daarmee omgetoverd tot een iconische en multifunctionele toren. Het is nu de thuisbasis van een mix aan kantoren, cafés, restaurants, een hotel, een uitkijkpunt en een ronddraaiend restaurant.

A’DAM&Co.

De 18e verdieping van de A’DAM toren biedt ruimte aan A’DAM&Co., een inclusieve members’ club. De verdieping ademt een sfeervolle en serene ambiance, en heeft een spectaculair dakterras met een ongeëvenaard 360° uitzicht over Amsterdam. Ondanks alle pracht en praal zijn het juist de leden die A’DAM&Co. vormgeven: een community van nieuwsgierige en ingenieuze geesten uit Amsterdam & daar ver voorbij.

Bedrijf

A'DAM&Co.

Wat

Inclusieve members'club

Uitdaging

Bar optimalisatie

Website www.adamand.co

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

sales@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam