PORTFOLIO

7UP

7UP

Voor de lancering van de nieuwe 7UP variant, vroeg de pr-partner van 7UP ons een unieke verpakking te maken. Deze werd gebruikt voor het versturen naar influencers. Of TWO-O kon helpen om in 3 weken een 100 kisten te ontwerpen, te maken en te leveren. Een kistje met een fris design, dat handig in gebruik is en afgewerkt op de hoogste kwaliteit.

Meteen zijn we gaan kijken wat het beste eruitziet in combinatie met de beste prijs. Een mooi product maken is niet zo moeilijk. Een mooi product maken voor een scherp prijs, wel. Een nieuw kistje van vurenhout werd het resultaat. Het team maakte in no time een sample van vurenhout en daardoor leek de deadline makkelijk gehaald te worden.

Te vroeg gejuicht. Het vurenhout wordt afgeleverd en blijkt niet aan onze kwaliteitseisen te voldoen. Door de strakke deadline leek het bijna onmogelijk om voor een ander materiaal te gaan. Bijna onmogelijk is betekent bij ons mogelijk. Kwaliteit gaat altijd voor. Dit geldt bij TWO-O altijd maar nog meer wanneer het om een klant met een internationale reputatie gaat.

Gelukkig is ons team flexibel en denken onze leveranciers mee. Hierdoor hebben we binnen de deadline 7UP van nieuwe houten kistjes kunnen voorzien. Op maat ontworpen, gemaakt en geleverd. Dat binnen drie weken.

Zit je in de stress omdat er snel een product bedacht, gemaakt en geleverd moet worden? Geen probleem, onze vakmensen staan voor je klaar!

BEDRIJF

7UP

Wat

7UP Mojito giftbox

Uitdaging

Houten giftbox met laser gravure

Website www.7up.com

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam