Automatische dispenser

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat vrijwel iedereen in zijn werk omgeving te maken gaat krijgen met de nieuwe hygiëne en anderhalve meter maatregelen van het RIVM. Bij TWO-O hebben we nagedacht over een hulpmiddel waarmee werknemers en klanten vanaf nu gemakkelijk handen kunnen desinfecteren bij iedere ingang van een gebouw of ruimte. SPENSOR (Bestel hier in de shop!)  is de naam van onze nieuwe automatische desinfectie dispenser waarmee je gemakkelijk en zonder iets aan te raken je handen kan desinfecteren en vervolgens kunt doorlopen.

Spensor: Dispenser + Sensor

We ontkomen er niet aan dat we in de strijd tegen het covid-19 virus onze handen vaker zullen moeten schoonmaken en desinfecteren. Als we straks weer naar het kantoor of restaurant willen zullen we hiermee geconfronteerd worden. Onze automatische dispenser zorgt ervoor dat handen in een seconden kunnen worden gedesinfecteerd en dat je werknemers en klanten een betere bescherming biedt in de ruimte die zij betreden. De Spensor desinfecteer zuil past perfect binnen de RIVM richtlijnen en geeft jouw klanten en werknemers een veiliger en schoner gevoel. De Spensor dispensers zijn automatisch en ‘touch free’ wat inhoud dat je alleen je handen onder de sensor hoeft te bewegen zodat er 1 ml desinfecteer vloeistof op je handen wordt gesprayd waarmee je jouw handen kan desinfecteren.

Spensor is de ideale desinfectiezuil die inzetbaar is bij iedere ingang van bijvoorbeeld kantoren, restaurants, stations, sportcomplexen, theaters, instellingen, supermarkten etc. Spensor werkt automatisch en daardoor hoeft men de dispenser niet aan te raken. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten en werknemer zich beter beschermen tegen het coronavirus.

We willen het coronavirus voorkomen

Door het coronavirus is het voor veel mensen niet meer vanzelfsprekend dat ze drukke plekken willen bezoeken. Toch willen veel mensen binnen de anderhalve meter economie kunnen genieten van een vakantie, etentje, terras of het theater. Onze touchfree dispenser past daarom perfect bij de ingang van bijvoorbeeld tandartsen, stations en restaurants. Met gedesinfecteerde handen verminderd men de kans op verspreiding van het coronavirus.

Hoe werkt de touchfree Spensor?

De voordelen van onze automatische desinfectie dispenser is het gebruiksgemak en de hygiëne. De automatische handdetectie zorgt ervoor dat de desinfectie vloeistof op de handen wordt gesprayd zodra deze eronder worden gehouden. De dispenser sprayt alleen als de handen onder de sensor worden bewogen. Het lekbakje eronder vangt de druppels op. Spensor is touchfree en daardoor corona bestendig. Het onderhoud is gemakkelijk, het reservoir heeft een inhoud van 1200 ml en is makkelijk aanvulbaar. 

Makkelijk en veilig

De Spensor desinfectie dispenser is gemakkelijk te installeren en je kan deze op slot doen met een sleutel. Het systeem werkt op batterijen waarmee tot 30.000 spray momenten kunnen worden gerealiseerd. Daarnaast kan de dispenser ook op een 6 volts adapter worden aangesloten. Technische kennis is niet nodig, de dispenser is makkelijk in elkaar te zetten en kan binnen 10 minuten in gebruik worden genomen. Het desinfectie systeem is bevestigd aan een stalen paal met voet waardoor deze stevig  en veilig op de iedere ondergrond kan worden neergezet.

Waarom een Spensor neerzetten?

De automatische desinfectie dispenser van Spensor kan in alle openbare ruimtes gebruikt worden en is geschikt om grote groepen mensen snel te helpen met het desinfecteren van handen. Van winkels, kantoren, supermarkten, zorginstellingen tot gemeentehuizen of treinstations, Spensor is makkelijk, schoon en zorgt voor een snelle hygiënische doorstroom van mensen.

Met de Spensor desinfectie dispenser wordt de hygiëne van medewerkers en bezoekers gehandhaafd en gaat het de verspreiding van het coronavirus tegen. Gebruikers waarderen een contactloze dispenser en het heeft een positieve invloed op jouw klanttevredenheid en imago.

Alle voordelen van Spensor op een rij:

  • Spensor is gemakkelijk te installeren en te plaatsen
  • Spensor werkt op batterijen of een adapter
  • Spensor biedt een contactloze manier van desinfecteren
  • Spensor is gebruiksvriendelijk en hygiënisch
  • Spensor is makkelijk in onderhoud
  • Spensor is universeel en kan makkelijk navulbaar
  • Spensor zorgt voor een positief imago richting je klant of mederwerkers

Modellen en prijzen

We bieden de Spensor in verschillende varianten aan waardoor je de mogelijkheid hebt de Spensor te bestellen die het beste bij jouw ingang of ruimte past. We kunnen de Spensor zelf volledig in huisstijl op maat maken met merk en kleur. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen en vul onderstaand contactformulier in.

Spensor bestellen of meer informatie aanvragen?

De automatische desinfectie dispenser is te bestellen via onze webshop of via dit contactformulier. Wil je de Spensor in grotere aantallen bestellen dan maken wij een offerte op maat waarin staffelprijzen worden gebruikt. Bel +31(0)20-486 64 11 of mail info@two-o.com

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam