PRINTEN OP HOUT

Door hout te beprinten kunnen wij afbeeldingen tot in het kleinste detail scherp en full color printen. Het printen geeft geen reliëf (bij CNC-frezen, graveren of laseren wel). Alleen de print komt op het hout waardoor de houtstructuur wel voelbaar blijft. Doormiddel van een speciale laklaag kan een 3D-effect gecreëerd worden. Printen op hout leent zich perfect voor uitingen zoals een foto op hout, een reclameboodschap of een geprint patroon op bijvoorbeeld een kastdeurtje.

Allerlei soorten hout

Met printen is het mogelijk om afbeeldingen op hout met verschillende afwerkingen te creëren. Ook hebben wij freesmachines waarmee we het geprinte hout tot een uniek product kunnen maken. Printen op hout zorgt voor een finish met de uitstraling van jouw keuze.

Buiten gebruik

Van tekst op hout tot een foto op hout, met de huidige printtechnieken maken we unieke producten. Door gebruik van duurzaam hout is het mogelijk om naambordjes van hout voor buiten te maken. Veel gebruikte producten zijn houten labels, borden en kratten in verschillende kleuren of opdrukken.

Kleur

Printen op hout is ideaal om heldere letters in alle kleuren op producten te krijgen. Omdat we printen op hoge resolutie, komen afbeeldingen haarscherp op het hout.

Meer weten?

Wil je meer weten over de opties van printen op hout? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons bellen op het nummer (020)-486 64 11.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam