Plexiglas schermen

Nu verkrijgbaar! Onze plexiglas spatschermen die klanten, werknemers beschermen tegen de verspreiding van het covid-19/corona virus. Sinds de uitbraak van het coronavirus is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en klanten van groot belang. Ieder kantoor, horecagelegenheid of hotel zal hun omgeving coronaproof moeten maken zodat we zo gauw het weer kan binnen de anderhalve meter economie kunnen werken en kunnen genieten. Bij TWO-O hebben we speciale plexiglas schermen ontworpen die kan worden ingezet als beschermingsmiddel tegen verspreiding van het coronavirus wanneer men hoest of niest. Deze schermen zijn op maat verkrijgbaar en verrijdbaar zodat ze gemakkelijk kunnen worden ingezet.

Het coronavirus kan zich door middel van hoest en nies druppels verspreiden. Op deze manier wordt het virus van mens op mens overgedragen. Rekening houdend met de anderhalve meter regel, zorgt een plexiglas scherm ervoor dat deze besmetting niet gemakkelijk kan plaatsvinden wanneer iemand toch hoest of niest. Een plexiglas scherm is geen garantie dat je een volledig coronavrije omgeving kan creëren maar is op dit moment wel het goedkoopste en makkelijkste middel om in te zetten. Zelf zul je ten alle tijden de RIVM maatregelen moeten aanhouden in de kantoor omgeving of horeca omgeving. Dit betekend anderhalve meter afstand, geen handen schudden en je medewerkers en klanten handen laten desinfecteren. Lees hier meer over onze desinfectie dispensers.

Op welke plekken zijn plexiglas coronaschermen inzetbaar?

Bij TWO-O hebben we nagedacht over hoe we het beste kunnen blijven werken binnen de anderhalve meter afstand economie. Daarom hebben we schermen ontwikkeld die gemakkelijk aan elkaar te schakelen zijn zodat de anderhalve meter afstand zoveel mogelijk gerealiseerd kan worden. Onze plexiglas schermen op maat kunnen ingezet worden op plekken waar veel mensen komen. Ieder bedrijf of gelegenheid waar mensen werken en klanten komen kunnen de plexiglas coronaschermen inzetten en zelf of de juiste manier installeren. De plexiglas dividers zijn inzetbaar in bijvoorbeeld: kantoren, supermarkten, restaurants, kroegen, theaters, scholen, instellingen en sportcomplexen.

Wij begrijpen dat je als organisatie graag een veilige omgeving tegen het coronavirus wil creëren en daarbij kunnen onze standaard plexiglas schermen ondersteunen maar ook onze plexiglas schermen op maat. Met onze oplossingen kun je in ieder geval een goede stap maken richting een veilige anderhalve meter omgeving.

Hoe werken onze plexiglas scherm en divider oplossingen?

Bij TWO-O bieden we twee type plexiglas scherm oplossingen aan. Beide type schermen zijn gemakkelijk te installeren door ze op de plek te plaatsen waar je wil dat werknemers of klanten niet in elkaars gezicht kunnen hoesten of niezen. Wanneer iemand in deze omgeving toch hoest of niest, zal het plexiglas als spatscherm werken en de hoest en niesdruppels tegenhouden. De schermen dienen wel regelmatig gereinigd te worden met desinfecteermiddel. 

De plexiglas bureau/tafel divider

Onze plexiglas dividers zijn gemaakt van een multiplex houten basis (in kleur te lakken). Het plexiglas scherm is te bevestigen op een tafelblad of bureaublad waardoor je door het scherm heen kan kijken. Het plexiglas is verkrijgbaar in 2,4,6 en 8 mm. Afhankelijk van het aantal kunnen we de schermen ook op maat maken.

Verkrijgbare formaten:

1: 800(L) x 600(B) cm

2: 200(L) x 150(B) cm 

3: Op maat gemaakt

De plexiglas schermen

Onze plexiglas schermen zijn gemaakt van multiplex houten basis (in kleur te lakken) die in de hoeken aan elkaar te verbinden zijn met onze houten driehoeksverbinding. Op deze manier kun je ieder formaat scherm aan elkaar verbinden waardoor je hokjes en ruimtes kan maken. We kunnen de de schermen ook op wielen leveren waardoor ze als dividers functioneren. De divider is makkelijk verrijdbaar en op slot te zetten door de zwenkwielen.Het plexiglas scherm is bevestigd van heup tot hoofdhoogte waardoor je door het scherm heen kan kijken. Het plexiglas is verkrijgbaar in 2,4,6 en 8 mm. Afhankelijk van het aantal kunnen we de schermen ook op maat maken.

Verkrijgbare modellen:

1: 100(L) x 150(B)

2: 200(L) x 150(B

3: Op maat gemaakt

De voordelen van onze plexiglas schermen en dividers.

Onze plexiglas schermen en dividers zijn vanaf nu vekrijgbaar en zorgen ervoor dat iedere omgeving coronaproof gemaakt kan worden. Onze schermen zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en aan te passen in kleur en stijl die je nodig hebt. 

Wil je plexiglas schermen/dividers bestellen of meer informatie?

De plexiglas corona schermen en dividers voor op je kantoor of werkplek bestel je door hier het contactformulier in te vullen en de volgende informatie door te geven:

  • Geef aan welk model je wilt bestellen
  • Geef het gewenste aantal door
  • Wil je je het hout in kleur laten lakken, er een logo op laten graveren of een print erop? Geef het door
  • Gewenste levertijd en adres

Heb je vragen of wil je advies? Bel +31(0)20-486 64 11  of mail naar info@two-o.com

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam