Panelen kantenbanden

Een perfect afgewerkt interieur op maat? Ons multidisciplinair team laat zich ondersteunen in de uitvoer van hun ambacht door moderne technologie. Hierdoor kunnen we tijd besparen en nóg nauwkeuriger werken. Onze geavanceerde werkplaats is voorzien van een digitale Altendorf zaagmachine, een 5-assige cnc Homag machine, een Thunder laser en een Biesse kantenband machine. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij maken meubels en interieurs op maat, daarbij zoeken we de grenzen op van techniek en materiaal. Wat inzicht, tijd en precisie vergt. Door het gebruik van de modernste machine in ons maakproces is de kantafwerking altijd van de hoogste kwaliteit. Door gebruik van de automatische enkelzijdige kantenaanlijmer kunnen we deels automatiseren en preciezer werken wat ten goede komt van de inzet van onze tijd op het gebied het meubelmakers ambacht. 

Met de Biesse kantenband machine kunnen we op unieke wijze elk soort kleur kantenband aanbrengen op allerlei soorten hout. Bijvoorbeeld voor een op maat gemaakte bar, kast of wandpanelen. In een hoog tempo, enkele stuks of in serie. In combinatie met de Altendorf zaagmachine en 5-assige HOMAG CNC machine kunnen we meubels van hoge kwaliteit vervaardigen binnen kort tijdsbestek. 

De kantenaanlijmer is standaard voorzien van een ergonomisch gepositioneerd en bedieningsvriendelijke 10-inch kleuren touchscreen waarmee de machine bestuurd wordt.Het heeft een transportband, aandrukbalk, uittrekbare oplegtafel. Daarnaast is de Biesse kantenaanlijmer voorzien van een voor freesunit, lijmbak, zaagunit, freesunit, multifunctionele hoek afrondfrees, schraapunit, vlakschraapunit, poetsunit en een heteluchtblazer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je graag eens onze werkplaats bezoeken? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam