INTERIEUR DESIGN & BOUW

Door onze kennis van ontwerp en verschillende materialen is het mogelijk om unieke producten te maken. Met onze moderne 3D technieken kunnen we snel en kostenefficiënt een prototype te maken. Samen met jou en ons designteam werken we toe naar hoogstaande meubels en interieurs.

Teamplay

Voor bedrijven zoals Nike, Hilton, Decathlon en D/Dock hebben wij opdrachten gedaan. Zij vertrouwden op de flexibiliteit en teamwork van TWO-O in combinatie met het gebruik van de modernste technieken. Daarnaast zijn we gewend om onder tijdsdruk te werken en de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.

Specialisten in huis

Met eigen stylistes, industrieel ontwerpers, meubelmakers en lassers zijn wij in staat om van problemen uitdagingen te maken. Wij geloven dat bij vooral bij het maken van meubels en interieur elke schakel even belangrijk is om de kwaliteit te waarborgen.

Interieur of meubel?

Regelmatig wordt er verschil gemaakt tussen interieur bouwen en meubels maken. De puristen vinden dat interieurbouw gedaan wordt met ‘gewoon’ hout terwijl meubels gemaakt worden van massief hout. Ons maakt het niet zoveel uit, we hebben de kennis en kunde in huis om beide te doen.

Interieurbouw

Wil je graag een heel interieur op maat laten maken? Dan is dit mogelijk bij TWO-O. Met behulp van verschillende 3D-programma’s geven we je inzage tijdens het ontwerp- en maakproces. Zo kunnen we tussentijds bijsturen mocht het nodig zijn.

Meubelontwerp

Ben je op zoek naar een speciaal meubelontwerp? TWO-O denkt graag mee en maakt je wensen realiseerbaar. Van kasten tot tafels, van meubels tot complete inrichting. Het technisch team in Amsterdam staat je graag bij. Kom vooral eens langs of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Meer weten?

Wil je meer weten over meubel en interieurontwerp mogelijkheden van TWO-O? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons bellen op het nummer (020)-486 64 11.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam