Woning interieur

TWO-O is een design en productie bedrijf in Amsterdam, wij ontwerpen en maken elk interieur op maat. Of het nu gaat om een kast op maat, tafel op maat, keuken op maat of een woning inrichting. Door onze kennis van ontwerp, materialen en in huis productie is het mogelijk om efficiënt unieke meubels te maken. Met behulp van moderne 3D technieken kunnen we snel en kostenefficiënt een meubel tot compleet interieur maken en installeren. Samen met jou en ons multidisciplinair team werken we toe naar hoogstaande meubels en compleet interieur. Wij zijn gewend om onder tijdsdruk te werken en de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.

Interieur op maat 

Wil je graag een interieur op maat laten maken? Of je meubelontwerp werkelijkheid zien worden? Dan is dit mogelijk bij TWO-O. Met behulp van 3D-programma’s visualiseren we je idee en nemen we je mee in het ontwerp- en maakproces. Kom vooral eens langs of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Werkwijze 

We modernize craftsmanship. We werken op ambachtelijke wijze en worden ondersteund door moderne technologie. We maken producten op authentieke wijze van duurzaam hout en metaal, want dat gaat langer mee. In onze werkplaats in Amsterdam Westpoort werken we met een team specialisten, waaronder (technisch) ontwerpers (2D en 3D), meubelmakers, lassers en projectmanagers die het hele proces samen met jou tot oplevering overzien. De productie wordt ondersteund door technologie, onze geavanceerde werkplaats is onder andere voorzien van een 5-assige cnc machine en laser machine

Ons team daagt de mogelijkheden van de bijbehorende software, gereedschappen en materialen tot het uiterste, we maken het schijnbare onmogelijke, mogelijk. Wij geloven dat bij het maken van meubels en interieur elke schakel even belangrijk is om de kwaliteit te waarborgen. Of het nu om het ontwikkelen van een prototype gaat of turnkey service. 

Werkwijze 
Ben je op zoek naar een speciaal meubelontwerp? TWO-O denkt graag mee en maakt je wensen realiseerbaar. Van kasten tot keukens, van meubels tot complete inrichting. Het technisch team in Amsterdam staat je graag bij. Kom vooral eens langs of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Meubelontwerp

TWO-O is opgericht in 2011, in de afgelopen jaren hebben we een veelzijdig en uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Voor bedrijven zoals Adam&Co., D/Dock, DOTT, DoubleTree by Hilton, JacketzKaraat, Nike, Poke PerfectTQ, TNW en RoyalHaskoningDHV hebben wij interieur maatwerk geleverd. Van het ontwikkelen van prototypes, serieproducties, displays tot aan volledige interieurs. Met ons team hebben we de wens van de klant weten om te zetten in realiteit. Zij vertrouwden op de flexibiliteit en teamwork van TWO-O in combinatie met het gebruik van de modernste technieken. Daarnaast zijn we gewend om onder tijdsdruk te werken en de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Bekijk ons portfolio. 

Meer weten? Wil je meer weten over de interieur maatwerk mogelijkheden van TWO-O? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons bellen op het nummer (020)-486 64 11

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam