WANDDECORATIE

Verschillende ambachtelijke technieken gebruiken we bij TWO-O om unieke wanddecoraties te maken. Naast laseren, printen en frezen is het mogelijk om met wisselende technieken panelen een klassieke look te geven. Met kleuring, reliëf of een combinatie van verschillende houtsoorten is het mogelijk om een wanddecoratie precies naar jouw voorkeur te maken.

Maatwerk

Koplijsten, kroonlijsten, lasering, gravering, frezen en printen zijn manieren die gebruikt kunnen worden voor het personaliseren van een houten wanddecoratie. Een houten wanddecoratie kan door middel van onze cnc toepassing een uniek effect krijgen. Het is natuurlijk in hout mogelijk maar ook staal en kunststof behoren tot de mogelijkheden.

CNC gestuurd

Omdat we een eigen CNC-machine hebben die 5-assig is, kunnen we zeer snel unieke decoraties maken. Het enige wat we nodig hebben is een goed idee of een goede tekening!

Meer weten?

Wil je meer weten over wanddecoratie mogelijkheden? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons bellen op het nummer (020)-486 64 11.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam