DISPLAYS

Of je het nou marketingmateriaal, POS-materiaal of houten display noemt; wij maken het. Omdat displays een merkbeleving versterken is het van groot belang dat dit perfect is afgestemd op het verhaal van het merk. Door ons vakmanschap zijn wij in staat producten van verschillende materialen te maken voor verschillende doeleinden.

Multinationals

Wij onderscheiden ons door in zeer korte tijd een product voor u te ontwerpen, te maken en te plaatsen. Dit is vooral handig voor een last minute marketingstunt, een grote campagne of een plotselinge bevlieging van je CEO. We hebben dit al gedaan voor klanten zoals Jameson Whisky, Tony Chocolonely, MAX’s Mints, 7UP, Bacardi en SONY. Uiteraard denken we ook mee voor kleinere bedrijven!

Project

Tijdens een project gaan we samen om tafel om zo snel mogelijk duidelijk te krijgen waar de behoefte ligt. Dit is immers voor iedere klant anders. Bij TWO-O willen we samen met jou naar een goed product toewerken. Belangrijk is dat we elkaar begrijpen en in korte tijd een goed resultaat willen behalen.

Producten

Producten zoals houten kaarthouders, glazenhouders, flessenhouders en stellages zijn een kleine greep uit onze uitgebreide mogelijkheden.

Meer weten?

Wil je meer weten over display mogelijkheden? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons bellen op het nummer (020)-486 64 11.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam