HOUT GRAVEREN EN LASEREN

Onze laser graveermachine stelt ons in staat om betrouwbaar en nauwkeurig in hout te lasergraveren en te snijden. We kunnen tekst en afbeeldingen op hout en andere materialen maken, voor meerdere doeleinden. Gepersonaliseerde producten of met marketingdoeleinden, wij kunnen je last minute marketingstunt produceren. Perfect afgestemd op het verhaal van uw merk. Deze vorm van hout of bijvoorbeeld plexiglas, leer lasersnijden of lasergraveren zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling. Computergestuurde lasersnijden garandeert dat de print altijd perfect is. 

TWO-O kan u helpen bij het ontwerpen, vervaardigen, graveren en lasersnijden van diverse producten. Met onze lasermachine kunnen we verschillende dieptes branden in hout tot 8mm diep. Onze lasermachine heeft een werkoppervlak van 1200mm x 900mm.

Wil je graag jouw idee werkelijkheid zien worden? Dan is dit mogelijk bij TWO-O. Met behulp van 3D-programma’s visualiseren we je idee en nemen we je mee in het ontwerp- en maakproces. Kom vooral eens langs of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Werkwijze

We modernize craftsmanship. We werken op ambachtelijke wijze met ondersteuning van moderne technologie. We maken producten op authentieke wijze van duurzaam hout en metaal, want dat gaat langer mee. In onze werkplaats in Amsterdam Westpoort werken we met een team van specialisten, waaronder (technisch) ontwerpers (2D en 3D), meubelmakers, lassers en projectmanagers die het hele proces samen met jou tot oplevering overzien. De productie wordt ondersteund door technologie, onze geavanceerde werkplaats is namelijk onder andere voorzien van een 5-assige cnc machine en laser machine

Ons team daagt de mogelijkheden van de bijbehorende software, gereedschappen en materialen tot het uiterste, we maken het schijnbare onmogelijke, mogelijk. Wij geloven dat bij het maakproces  elke schakel even belangrijk is om de kwaliteit te waarborgen. 

Samenwerking

Met ons team specialisten zetten we wens van de klant om in realiteit. Tijdens een project gaan we samen om tafel om zo snel mogelijk duidelijk te krijgen waar de behoefte ligt. We denken bijvoorbeeld graag mee in het ontwerp voordat er gelaserd gaat worden. Zo kunnen wij met onze kennis en vakmanschap het product werkelijkheid laten worden. Dit is immers voor iedere klant anders. Bij TWO-O willen we samen met jou naar een goed product toewerken. Belangrijk is dat we elkaar begrijpen en in korte tijd een goed resultaat willen behalen. Daarnaast zijn we gewend om onder tijdsdruk te werken en de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. 

TWO-O is opgericht in 2011, in de afgelopen jaren hebben we een veelzijdig en uitgebreid klantenbestand opgebouwd. We hebben voor veel verschillende merken mogen graveren en snijden zoals mediabedrijven, advertising bureaus, horecagelegenheden, ontwerpers, en diverse ondernemers en merken. Zij vertrouwden op de flexibiliteit en teamwork van TWO-O in combinatie met het gebruik van de modernste technieken. Bekijk ons portfolio.

Video

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam