HOUT CNC-FREZEN (5-assig)

We beschikken over een 5-assige cnc-machine van HOMAG die simultaan (synchroon) kan frezen. Hierdoor kunnen we de meest complexe freeshandelingen in één opstelling uitvoeren. Dit zorgt voor tijdsbesparing én een grotere nauwkeurigheid. Een beter product in minder tijd.

Ontwerpen

Het kan natuurlijk zo zijn dat door je design de grenzen van de CNC-machine worden opgezocht. Dit vinden wij de mooiste uitdaging! In zo’n geval denken wij graag mee in het ontwerp voordat er gefreesd gaat worden. Zo kunnen wij met onze kennis en vakmanschap je product werkelijkheid laten worden.

Computerized Numerical Control

CNC-frezen doen wij met een 5-assige computergestuurde freesmachine. CNC staat voor Computerized Numerical Control en is een hoogwaardige techniek om materiaal te bewerken. De CNC-machine kan door de vijf assen alle kanten op bewegen waarmee het mogelijk is om vrijwel iedere denkbare vorm uit te frezen. 3D frezen is dus geen probleem. Heb je een mooi ontwerp? Daag ons uit!

Specificaties

Op onze CNC-machine is het mogelijk om standaard planken maar ook blokken hout te frezen. Met massief hout is het CNC-frezen afhankelijk van de lengte, breedte en dikte van het materiaal.

Enkel product of serieproductie

Met onze CNC-machine is het bijna net zo eenvoudig om 1.000 stuks te produceren of slechts enkele stuks. Wij produceren mallen, prototypes of halffabricaten van meubels en displays. Uiteraard geldt: hoe groter de serie, hoe lager de kosten komen te liggen per product.

Meer weten?

Wil je meer weten over cnc-frezen in hout? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons bellen op het nummer (020)-486 64 11.

Video

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam