Hotel interieur

Hotel interieur maatwerk. Als design en productie bedrijf in Amsterdam, ontwerpen en maken wij unieke hotel interieurs op maat. Of het nu een restaurant inrichting, kamer inrichting of bar inrichting is. Door onze kennis van ontwerp, materialen en in-huis productie is het mogelijk om efficiënt duurzaam interieur maatwerk te maken voor optimaal gebruik. Wij doen dit door middel modern vakwerk, ondersteund door de nieuwste machines. Ons multidisciplinair team van onder andere ontwerpers, engineers en meubelmakers transformeert ieder concept in werkelijkheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu contact op! 

Specialisten 

In samenwerking met specialisten als  interieurstylisten, interieurontwerpers, industrieel ontwerpers, vakmannen op het gebied van houtbewerking en metaalbewerking dagen we maatwerk mogelijkheden tot het uiterste. Ons multidisciplinair team wordt graag uitgedaagd in het realiseren van uw wensen.  

Om kwaliteit te waarborgen geloven wij dat elke schakel even belangrijk is in het proces. Wij werken met een vast netwerk aan toeleveranciers en partijen om jouw wens werkelijkheid te laten worden. Door de ondersteuning van moderne machines kunnen onze meubelmakers kostenefficiënt hun ambacht uitvoeren. Door het gebruik van de juiste softwares kunnen onze technisch ontwerpers producties optimaliseren. 

Hotel interieur op maat

TWO-O realiseert hoogwaardige maatwerk oplossingen van hout en metaal of andere materialen, die bijdragen aan de levenscyclus en de waardeketen. Elk stuk wordt geleverd volgens de overeengekomen (BREEAM) kwaliteitseis in lijn met het gebruiksdoel.

Onze passie ligt in het ambacht, het uiterlijk en de gebruikerservaring. In de loop der jaren heeft TWO-O een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Opdrachtgevers vertrouwen op de flexibele aanpak van TWO-O’s teamwork en het vermogen om onder druk te werken aan de ontwerpen en de productie van producten en complete interieurs van de hoogste kwaliteit voor een lange levensduur en een optimale gebruikerservaring. Wij hebben eerder al hotel interieurs gerealiseerd voor onder andere Hilton Hotel, The Student Hotel, Apollo Hotel en Eden Hotel.

We werken samen met onze klanten gedurende het hele creatieve proces om tot duurzame oplossingen te komen. Zodra we de kans krijgen om het concept in de praktijk te brengen, gaan onze vakmensen doorlopend aan de slag. We luisteren naar al uw wensen en behoeften en stemmen deze samen met u af binnen het budget. Ons deskundig team bestaat uit meubelmakers, ontwerpers, ingenieurs, projectmanagers en een uitgebreid netwerk van leveranciers en andere specialisten die de visie van TWO-O delen. 

Kom vooral eens langs of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam