Displays & Branding

Door middel van ontwerp en ambacht brengt ons team specialisten ideeën tot werkelijkheid. Perfect afgestemd op het verhaal van jouw merk. Heb jij een tof idee voor jouw merk?  Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Marketing- POS materiaal in elk soort vorm; houten product displays, uitingen in tekst of beeld gegraveerd of gelaserd, white label of branded wij denken met je mee. Of het nu om samples, eindproducten, series of limited editions gaat, wij kunnen het produceren.

Merkboodschap op maat 

Wil je graag jouw idee werkelijkheid zien worden? Dan is dit mogelijk bij TWO-O. Met behulp van 3D-programma’s visualiseren we je idee en nemen we je mee in het ontwerp- en maakproces. Kom vooral eens langs of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Werkwijze 

We modernize craftsmanship. We werken op ambachtelijke wijze en worden ondersteund door moderne technologie.  We maken producten op authentieke wijze van duurzaam hout en metaal, want dat gaat langer mee. In onze werkplaats in Amsterdam Westpoort werken we met een team specialisten, waaronder (technisch) ontwerpers (2D en 3D), meubelmakers, lassers en projectmanagers die het hele proces samen met jou tot oplevering overzien. De productie wordt ondersteund door technologie, onze geavanceerde werkplaats is onder andere voorzien van een 5-assige cnc machine en laser machine

Ons team daagt de mogelijkheden van de bijbehorende software, gereedschappen en materialen tot het uiterste, we maken het schijnbare onmogelijke, mogelijk. Wij geloven dat bij het maken van een merkbeleving op maat elke schakel even belangrijk is om de kwaliteit te waarborgen. Of het nu om het ontwikkelen van een prototype gaat of een serie productie. Wij onderscheiden ons door in zeer korte tijd een product voor u te ontwerpen, te maken en te plaatsen. Dit is vooral handig voor een last minute marketingstunt, een grote campagne of een plotselinge bevlieging van je CEO. 

Samenwerking 

Met ons team specialisten zetten we wens van de klant om in realiteit. Tijdens een project gaan we samen om tafel om zo snel mogelijk duidelijk te krijgen waar de behoefte ligt. Dit is immers voor iedere klant anders. Bij TWO-O willen we samen met jou naar een goed product toewerken. Belangrijk is dat we elkaar begrijpen en in korte tijd een goed resultaat willen behalen. Daarnaast zijn we gewend om onder tijdsdruk te werken en de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Bekijk ons portfolio

TWO-O is opgericht in 2011, in de afgelopen jaren hebben we een veelzijdig en uitgebreid klantenbestand opgebouwd. We hebben voor veel verschillende merken mogen ontwerpen, maken en plaatsen in verlengde van hun merkbeleving. Zoals Campina, Bacardi, Bites We Love, Bos Ice Tea, Decathlon, DoubleTree Hilton Hotel, Jutter SpeijsMojo Concerts, Noah Worldwide, NikeMini Clubman7UP, Pernod Ricard, Sony, Jameson Whisky, Jacketz, Tony Chocolonely en What About Tea. Zij vertrouwden op de flexibiliteit en teamwork van TWO-O in combinatie met het gebruik van de modernste technieken. 

Meer weten? Wil je graag jouw houten product display op maat laten maken? Of jouw marketing idee werkelijkheid zien worden? Vraag naar onze mogelijkheden. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons bellen op het nummer (020)-486 64 11.

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP!

WE NEMEN CONTACT OP

Binnen 24 uur

ONTVANG EEN OFFERTE

Binnen 24 uur

TELEFOON

+31 (0)20 486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

KANTOOR & WERKPLAATS

TWO-O
Elektronstraat 21
1014 AP Amsterdam