PORTFOLIO

Staedion

Commissioned by Staedion, a housing corporation in the region of The Hague, we have given the company restaurant interior a new look. Designed and crafted by TWO-O. The whole interior is made of re-used wood and upcycled furniture. A no-waste policy was applied which means we also recycled the existing furniture.

The interior concept gives the company restaurant a warm and natural look, with warm light and different types of wooden elements. The new interior is in line with Steadion’s mission ‘together at home’. We redecorated the space with tables of recycled wood and table legs, circular furniture, pillars of recycled wood and mobile divider cabinets of steel and wood. The mix of wood, includes recycled underlayment, pine wood and birch plywood gives makes it a one-of-a-kind restaurant interior. The LED bulb pendants create a warm and vibrant atmosphere and invite the Staedion team to connect and recharge.

For the production of the restaurant interior, we were able to use our knowledge of design and materials. We then produced the design using modern craftsmanship supported by modern technology, such as our advanced laser, 5-axis CNC, and sawing machine. Then finished and installed efficiently with an eye for detail.

Company

Staedion

What

Company restaurant interior

Challenge

Design and craft circulair interior

Website www.staedion.nl

INTERESTED? CONTACT US!

WE CONTACT YOU

Within 24 hours

GET A QUOTE

Within 24 hours

CALL

+31 (0)20-486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

OFFICE & WORKSHOP

Name: TWO-O
Street: Elektronstraat 21
Zipcode: 1014 AP
City: Amsterdam