PORTFOLIO

D/Dock – Boersema

For the brand new office of an installation company which is located adjacent to the nature reserve of the industrial zone Bloeidaal in Amersfoort, the Netherlands, TWO-O has produced and installed a unique office interior with design by D/DOCK.

The design, with the natural environment integrated in the concept, includes an extensive fully equipped office kitchen with cooking island made of reclaimed wood and unique size stainless steel top. The back wall made of the same wood creates together with the island a soothing view in line with the natural environment. The reclaimed wooden three-storey meeting room tribune, serves for optimal use during meetings, presentations as well as workspace with integrated power points. These designs support an optimal working environment in both use and experience.

The eye catchers are custom-made produced with love for natural sustainable material and modern craftsmanship in our workshop in Amsterdam, with our hands and support of our CNC machine.

D/Dock

D/DOCK is a spatial and conceptual design community with an international edge that creates honest, beautiful and effective spaces for a wide range of leading organisations.

Company

D/DOCK

What

Sustainable office interior

Challenge

Craft unique interior made of reclaimed wood

Website www.ddock.com

INTERESTED? CONTACT US!

WE CONTACT YOU

Within 24 hours

GET A QUOTE

Within 24 hours

CALL

+31 (0)20-486 64 11

EMAIL

info@two-o.com

OFFICE & WORKSHOP

Name: TWO-O
Street: Elektronstraat 21
Zipcode: 1014 AP
City: Amsterdam