0
Winkelmandje
Totaal:  0.00

Er zit nog niets in je winkelmandje

ONDERNEMEN IN AMSTERDAM

Ik heb een mooie groep mensen om me heen verzameld. Zij kunnen allemaal dingen die ik niet kan. Weten dingen die ik niet weet. Of nog erger: vinden dingen die ik niet vind. Daarom moet ik van ze leren, met ze leren en dat aan anderen leren. Bij elkaar hebben zij zoveel kennis en vaardigheden, ik blijf stil staan als ik daar niets mee doe. Stilstand is in Amsterdam achteruitgang.  Ga maar eens midden op de Dam stilstaan, dan zie je hoe slecht dat voor je is.

Om TWO-O te runnen in Amsterdam moet ik continu naar een nieuwe situatie schakelen. Wat vandaag hip is, is morgen oubollig. De dag erna is oubollig weer cool.

Amsterdam is een voortdurende competitie. Je strijdt met andere Amsterdammers, vrienden en bekenden om wie het beste idee heeft, het meest vooruitloopt of wie het zichzelf het makkelijkst maakt. Dat zit zowel in TWO-O als in mijn persoon. De uitdaging, het probleem, de oplossing dat continue spel. Dat is wat Amsterdam mij heeft gegeven. De verslaving van nieuwe ideeën, de discussie en het onbekende werkt als drugs.

Amsterdam is als een drug en kost soms je gezondheid. Maar dat geldt voor alles waar je te veel van neemt. Het blijft de motor van mij en TWO-O. De stad geeft energie in mijn werk en leven. En blijf ik in staat om nieuwe dingen te creëren.