0
Winkelmandje
Totaal:  0.00

Er zit nog niets in je winkelmandje

Let’s Ride! Kantoor interieurbouw voor Dott

Voor het nieuwe kantoor van e-step tech scale-up Dott, gevestigd in Amsterdam Zuid hebben wij onlangs een kantoorinrichting op maat opgeleverd. Op basis van het ontwerp van Studio Appelo en met behulp van modern vakmanschap hebben wij in korte tijd een functionele kantoorinrichting geproduceerd en geïnstalleerd voor deze snelgroeiende scale-up.

In het Tripolis gebouw zijn sinds afgelopen maand een aantal nieuwe bedrijven gevestigd. Waaronder Dott, het bedrijf wat zich richt op de verbetering van het stadse leven in Europa. Om het kantoor in lijn met de visie van het bedrijf in te richten zijn we te werk gegaan met omgevingsbewuste materialen. Het speciaal ontworpen interieur concept van Studio Appelo leent zich daar perfect voor.

In korte tijd hebben we voor Dott een duurzame en functionele inrichting gebouwd. Hierin hebben we onze moderne werkwijze optimaal kunnen inzetten. Het interieur bevat onder andere handige ‘phone booths’ om in te bellen en te werken, ‘researchs labs’ waar het team van Dott producten ontwikkeld, een ruime open keuken om te connecten en een vergader en lunch tafel die verrijdbaar is op dezelfde wielen als die van de e-steps. De grastegels zorgen voor een groen karakter binnen dit speelse interieur concept.

 

Voor dit ontwerp hebben we gewerkt met duurzame materialen zoals grenen multiplex en staal. Tijdens dit project hebben we onze kracht op het gebied van technisch tekenen, project management, productie en installatie kunnen laten zien. De productie hebben we kunnen verwezenlijken door een efficiënte aanpak met ondersteuning van onze moderne technologie, waaronder de 5-assige cnc machine.

Benieuwd wat voor projecten wij nog meer hebben verwezenlijkt? Bezoek onze portfolio pagina of bekijk de mogelijkheden. Of neem direct contact op.

Productie en installatie door TWO-O in opdracht van Studio Appelo voor Dott, Amsterdam, 2019
Fotografie: Jasper van Staveren