0
Winkelmandje
Totaal:  0.00

Er zit nog niets in je winkelmandje

Een kantoor keuken van hergebruikt hout

Voor het gloednieuwe kantoor van installatiebedrijf Boersema wat is gevestigd grenzend aan het natuurgebied van het industrieterrein Bloeidaal in Amersfoort, hebben wij een uniek kantoor keuken interieur met ontwerp van D/DOCK geproduceerd en geïnstalleerd. Een uitdagend project waarbij we ieder detail op maat hebben gemaakt van hergebruikt hout.

Het kantoor keuken ontwerp, met de natuurlijke omgeving geïntegreerd in het interieur, omvat een uitgebreide, volledig uitgeruste kantoor keuken met kookeiland gemaakt van hergebruikt hout en een uniek formaat roestvrij stalen topblad. Evenals een drie verdiepingen tellende tribune van hergebruikt hout. Met deze ontwerpen wordt een optimale werkomgeving ondersteund in zowel gebruik als beleving. Toen we de ontwerpen van D/Dock te zien kregen werden we direct enthousiast. Dit zijn de uitdagende projecten waarbij je goed moeten kijken hoe je het mooiste resultaat kan halen uit hergebruikt materiaal. 

De op maat gemaakte eyecatchers zijn met liefde voor natuurlijk duurzaam materiaal en modern vakmanschap vervaardigd in onze werkplaats in Amsterdam, met onze handen en ondersteuning van onze CNC machine. Dat er veel handwerk in dit project zit is vooral te zien door alle verschillende latjes die afkomstig zijn van oude pallets. Het is bij wijze van één grote puzzel die naadloos op elkaar aan moet sluiten. Het lastige was dan ook om de latjes mooi in elkaar over te laten lopen in de deurtjes van de keuken. Uiteindelijk is dit gelukt en vormt de keuken van dit kantoor nu het middelpunt van de aandacht.

D/Dock

D/DOCK is een ruimtelijke en conceptuele design community met internationale opzet die eerlijke, mooie en effectieve ruimtes creëert voor een breed scala aan top organisaties.